Masakatsu Agatsu

Dojo voor traditioneel Aikido

lestijden en locaties:

Er wordt lesgegeven elke maandagavond van 19:30 tot 21:00 uur in Bussum in de gymzaal van het Vitus college. Het adres is:


Sint-Vituscollege
Beerensteinerlaan 69
1406 NR Bussum

Kijk voor de locatie op Google maps hier!!

Introductieles:

Het is het gehele jaar mogelijk om een introductieles te volgen zodat je zelf Aikido kunt ervaren. Je doet dan niet mee met een introductie cursus maar traint gewoon mee met de gewone lessen. Geen nood! Ook in een gewone les kun je op je eigen tempo beginnen en er zijn voldoende mensen aanwezig om je te helpen. Maak van te voren hier even een afspraak. Vermeld ook even je telefoonnummer zodat we je eventueel kunnen bereiken. Ook na een introductieles begin je je met de:

Kennismakingscursus:

Deze cursus bestaat uit 6 lessen. Je hebt hiervoor nog geen pak / wapens en dergelijke nodig. De cursus kost 40 euro. Aan het eind van de cursus heb je een goed idee wat Aikido is en of je ermee verder wilt. Na de cursus kun je lid worden.

lidmaatschap

Het lidmaatschap kost 30 euro in de maand en gaat in meteen na de kennismakingscursus. Als je het nog niet gedaan hebt moet je nu ook nog wel spullen aanschaffen. Denk dan aan een judopak en Aikido wapens. Verder bestaat er geen opzeg termijn. Je kunt dus altijd stoppen wanneer je wilt.